Dutch English French German

 

 

keispelt vaarDe voorbije week stonden we aan de start op een internationale wedstrijd in Keispelt Luxemburg .

keispelt vaar

Op dinsdag arriveerden we in Keispelt rond de middag op het terrein met Bo die zijn eerste internationale wedstrijd ging rijden  . Het weer was goed en dit bleef ook zo de rest van de week . Op dat ogenblik bleek dat de hindernissen nog niet klaar waren,  dus nog geen verkenning . Op woensdag bleef dit ook zo en om 16.00 uur maakten we ons klaar voor Bo zijn eerste vetcheck . Deze verliep vlot en was zonder problemen OK . Donderdag stond er in de voormiddag dressuur op het lijstje . Deze verliep beter dan verwacht want Bo was rustig en bleef ook kalm tijdens de volledige proef . De fouten van Ranst waren ook uit de proef en hij werkte alles vlotjes af behalve het achterwaarts gaan . Met 64 punten zaten we wat minder goed dan verwacht maar we waren toch bijzonder tevreden met de evolutie . In de namiddag om 16.00 uur konden we eindelijk verkennen . De hindernissen waren bijzonder eentonig en bestonden alle 7 uit dezelfde soort stokken en palen wat behoorlijk wat verwarring zaaide . Bovendien moest Cathy vrijdag nog naar de Toppers in Nederland dus er reste weining tijd om goed te verkennen .

keispelt 1

Op zaterdagvoormiddag kon ik beroep doen op Melissa die Cathy kon vervangen als groom in de vaardigheid . Deze stond pittig en krap in de tijd . Bo deed het goed maar toch tikten we 6 ballen af en waren er ook nog wat strafseconden . Resultaat 22 strafpunten dus slecht voor de score . Het is duidelijk dat hier nog wat bijkomende training nodig is om het in de toekomst beter te doen .

keispelt mar 1

Zondag tijd voor de marathon . Bo had er zin in en werkte de vele technische hindernissen vlot af . Ook Cathy en ikzelf klaarden het als team om er foutloos door te rijden . Dit resulteerde in een 7e plaats en was beter dan verwacht . De eindbalans was een 10e plaats met 16 deelnemers . We keerden tevreden huiswaarts want deze wedstrijd was zeker niet de eenvoudigste om het seizoen te starten . Belangrijk was dat Bo een goede evolutie  liet zien . Dank aan melissa voor de hulp en team Vanderspeten voor de foto's . Nu terug 4 weken werken om nog een stapje verder te gaan in Aywalle .

 

 

 

 

Plan je Route

Geef Uw gegevens in en plan je routeAdres

logo med oog

Kruiskesbos 21
1861 Meise -
België