Afdrukken
Hits: 1125

mel mar booi

Booischot is elk jaar een mooie wedstrijd om naar uit te kijken . Mellisa en ik waren ook dit jaar weer van de partij .

Op zaterdag starte Mellisa met Bo voor de dressuur . Bo was hypernerveus vanaf het eerste ogenblik en bleef dit gedurende de hele proef . Dit was een regelrechte aanslag op de punten van Mellisa die allen maar kon proberen om de schade te beperken . Ze klokte af op 73 punten , maar liefst 10 strafpunten meer dan in Bornem .Bo blijft dus op dit vlak een moeilijke jongen om onder controle te krijgen . In de vaardigheid liep hij ook niet echt ontspannen en dat koste Mellisa 3 balletjes .

mel mar booi 2

Op dag 2 dan maar duimen voor een goede marathon . En ja hoor Bo had er zin in en viel gretig aan . Ook zijn besturing was goed en Mellisa handelde hindernis na hindernis af als een echte topper . Samen konden ze hier een 4e plaats behalen . Deze prestatie was zeker een mooie afsluiter van haar outdoor seizoen waar ze vooral in de vaardigheid en marathon sterk doorgroeide in de resultaten .

rudi mar booi

Ik had zelf in mijn reeks geen tegenstand want ik was alleen .Deze wedstrijd konden we aanzien als een training voor het elgisch Kapmpioenschap , half september in Elsegem . In de dressuur liep justin goed maar bleef een beetje braaf en schakelde daardoor niet voldoende . Met enkele foutjes behaalde ik 58 strafpunten . In de vaardigheid was hij dan weer te ijverig en dook geheel onverwachts tussen een kegelpoort die ik nog niet moest nemen . Om dit te voorkomen moest ik plots uitwijken en knalde een letter omver . Gevolg de bel , wat strafpunten en tijd erbij . Met 4 balletjes en strafpunten voor de tijd was dit geen succes .

rudi mar booi 2

In de marathon deed justin wel zijn best en liet vlot door de hindernissen met goede tijden . Hier konden we nog wat zaken uittesten voor we naar het BK moeten . Alles bij elkaar toch een goede oefening en de moeite waard om te rijden ook al was er geen tegenstand .