Afdrukken
Hits: 1154

mel mar flemalle 2017

Mellisa had de voorbije dagen getraind om in een hoger tempo te rijden met Bo . Flemalle was dus ideaal om te zien wat dit bracht . In de dressuur was er geen vooruitgang maar dit komt nog aan bod in de trainingen van de komende weken . Bo maakte zich sterk en was niet altijd gehoorzaam . Een proef van 63 en een 5e plaats was dus niet de beste uitgangspositie . In de kegels kwam de training wel van pas . Ze bleef doorrijden in een goed tempo zodat ze binnen de tijd bleef .Zelfs met 6 ballen was dit goed voor een 2de plaats want bij de anderen ging het helemaal niet beter . Daarmee schoof ze meteen door naar een 3e plaats in het tussenklassement .

mel 2 mar Flemalle 2017

Op zondag was het tijd voor de marathon en de doelstelling was nog een plaats vooruit te schuiven . Ze hield er een mooi tempo in en stuurde feilloos door de technische hindernissen Met een 5e plaats in de marathon op enkele seconden na de anderen schoof ze naar voor op een knappe 2de plaats in het eindreslutaat . Team Ransquin kon dus tevreden naar huis met een brede glimlach want de missie was geslaagd . Ook papa groom Patrick was tevreden over de prestaties van zijn dochter .

rdudi 2 mar Flemalle 2017

Voor mij moest Justin het zien te klaren . Na een lange tijd van afwezigheid ( ongeveer 1 jaar) was hij weer paraat na een lang herstel . Met slechts 4 weken training achter de kiezen moest hij het zien te redden . Dat deed hij buiten verwachting goed want in de dressuur scoorde hij meteen 53 punten wat goed was voor een 3e plaats . Ook in de kegels zette hij zijn beste beentje voor en klaarde de klus in een scherpe tijd en boekte daar een 2e plaats mee .

rudi mar Flemalle 2017

Voor de zware marathon in de snikhete zon besloten we om op safe te rijden en hem niet in het rood te duwen . Vlot en proper fietsten we door de hindernissen heen . Dankzij het goede teamwerk met groom Cathy behaalden we hiermee zelfs nog een 2e plaats in de marathon . Het eindresultaat was dus ook podium waard met een 3e plaats . Ook onze missie was geslaagd want na slechts 4 weken tijd deed Justin het beter dan verwacht . De volgende wedstrijd trekken we naar Saumur met Clever die ook in een andere versnelling staat . Benieuwd wat ons dit zal brengen .