Afdrukken
Hits: 1199

booischot rudi mar 2

Top weer en top prestaties . Dat is de samenvatting van het mooie verlengde weekend in Booischot .We trokken naar ginder onder het motto ' oefening baart kunst ".Op zaterdag was het de kunst om te scoren in de dressuur .Voor mij lukte dat aardig met de beste proef van het seizoen . Alles liep zeer goed en we gingen uit de ring met een echt goed gevoel .Ook van buitenaf kregen we felicitaties .Tot onze verbazing  bracht de proef echter niet meer punten op dan in Vlezenbeek , iets wat onbegrijpelijk was want het liep op alle vlakken beter .Twee van de 3 jury's waren nochtans dezelfde , hoe is het mogelijk dat zij geen verschil opmerkten ?? Begrijpen wie begrijpen kan ....maar je mag er niet te lang bij stilstaan. Het belangrijkste , we wonnen de dressuur met 52 punten.

booischot cathy mar

Dag 2 de marathon met test 2 voor Cathy haar groomwerk . Dat het er ernstig aan toe ging zie je aan haar gezicht ;-) .Clever toonde samen met haar ook zijn beste kant . Als een bliksem gooide hij zich in de hindernissen , vlot en wendbaar . Cathy volgde soepel zijn tempo en weer kwamen we veilig door de finish . Ze heeft de smaak te pakken van het groomwerk en hier werden we knap 2e .

booischot rudi mar

Ook in de vaardigheid liep het bijzonder goed tot ik plotseling aan de verkeerde kant zat van de 13 en een volte moest draaien .Er vielen geen ballen maar de extra tijd koste ons de eerste plaats in het eindklassement . Jammer , maar er zit duidelijk schot in de zaak en we vertrekken volgende week met een gerust gevoel naar Haras Le Pin .

mel mar 3 vlezen

 Ook voor Melissa en Patrick was het een top weekend .Buiten de dressuur liep alles perfect . In de kegels viel er maar 1 balletje en in de marathon reed ze weer als het perfecte voorbeeld van hoe het moet zijn met een groene pony . Het was een plaatje om te zien . Ze was knap 5e in de marathon en 8e in totaal . Duidelijk opgelucht keerden ze huiswaarts.