Dutch English French German

rudi mar vleen

We trokken naar Vlezenbeek om heel wat uit te testen .

mel dres vlezen

Voor Melissa eindelijk nog eens een wedstrijd na diverse annulaties .Deze keer met Bo omdat ze Clever moest doorschuiven voor mezelf na het uitvallen van Justin . Het plan was om het weekend vlot te rijden zonder rekening te houden met prestaties zodat ze kon wennen . De dressuur was matig maar dat kon ook niet anders met de beperkte trainingen . Toch was 63 nog een behoorlijke score .Nadien in de vaardigheid was het stuur ook niet al te best en er vielen behoorlijk wat ballen en een totaal van 21 strafpunten wat natuurlijk doortikt ..

mel vaar vlezen

De marathon heeft ze fantastisch goed gereden . Vlot en netjes overal tussen zonder te botsen .Een betere ervaring kon Bo niet opdoen .Uiteindelijk eindigde ze als 7e in het klassement .

rudi dres vlezen

 Clever liep een veel betere dressuurproef dan voordien in Chablis . De trainingen brachten dus het nodige resultaat en een score van 52 strafpunten . In de vaardigheid was er te weinig stabiliteit en er vielen 4 ballen op de grond .

rudi mar 3 vlezen

cathy mar vleen

In de marathon ging het spannend worden want Cathy was voor de 1e maal mijn nieuwe groom na 15 jaar .Het plan was voorzichtig rijden en haar gevoel te testen . Dat verliep zonder problemen vlot en veilig . Enkele spotters observeerden haar handelingen om ons nadien te briefen met suggesties .Het resultaat was geslaagd en voor herhaling vatbaar en leverde enkele nuttige tips op .Eindresultaat een 2e plaats .

 

Plan je Route

Geef Uw gegevens in en plan je route



Adres

logo med oog

Kruiskesbos 21
1861 Meise -
België