Afdrukken
Hits: 1244

FLEM DRES M 2016

Na het ellendige voorjaar konden we eindelijk eens genieten van de zon. Op zaterdag moesten Melissa en ikzelf ongeveer gelijktijdig dressuur en vaardigheid rijden . Zij reed een beter dan verwacht resultaat met een knappe score van 52 punten en een 3e plaats . In de kegels liep het fout toen Clever zijn tong over het bit had zitten. Daardoor was hij stuurloos en vielen de ballen talrijk op de grond .

FLEM MAR M 2016

In de marathon reed ze een vlot en mooi parcour . Ze loodste Clever soepel en netjes tussen de hindernissen met papa Patrick als groom . Beiden waren voor de 1e maal actief in het wegtraject wat uiteraard niet zo eenvoudig is . Hier werden wat tijdsfouten genoteerd met een aantal strafpunten als gevolg . In Linden zullen we dit bijschaven zodat dit in de toekomst kan vermeden worden . Al bij al toch een leerzame wedstrijd met een positieve eindbalans .

FLEM DRES R 2016

Bij mezelf ging het in de dressuur terug de goede kant uit . Voorlopig valt alles nog niet op de juiste plaats met een proef van 64 punten als resultaat . In de vaardigheid liep Justin in een vlotte galop door de kegels met een 3e plaats als score . Daags nadien ging hij ook bijzonder goed door de hindernissen . De waterbak nam hij moeiteloos en ook bij de brug overwon hij snel zijn twijfel . Alles goed voor een 5e plaats in de marathon en 6e plaats in het eindklassement . Ook dank aan mijn interim groom Dennis voor zijn bijdrage .

 

FLEM MAR R 2016

We hebben de zekerheid en bevestiging dat we in de juiste richting werken . In Durbuy streven we ernaar om een proef  tussen de 55 en 59 te behalen mits de nodige tussentijdse trainingen . Daarna gaat het richting Saumur voor de 1e internationale . Afwachten of we onze doelstelling halen .