Afdrukken
Hits: 1165

zand dres rudi 2016

Niet alleen het weer maar ook Justin had last van aprilse grillen ....Op zondag was de eendaagse AC wedstrijd in Zandhoven .

zand dres mel 2016

Melissa mocht eerst en zij reed een mooie dressuurproef met een resultaat van 58 punten goed voor een 5e plaats . Alles was merkelijk beter dan in Bornem en er was een betere houding van Clever .

zand vaar mel 2016

In de vaardigheid stond de tijd krap in een vrij technisch parcour . De boodschap was dus tempo rijden en dat deet ze ook vol overtuiging . Met 4 ballen en netjes binnen de tijd scoorde ze een 3e plaats . In totaal eindigde ze op de 4e plaats . Bij mij ging het echter minder goed want net voor ik de ring in moest kleurde de hemel donker grijs . Met een strakke wind viel de hagel en de regen met pakken uit de lucht . Justin had er helemaal geen zin in en wilde graag gaan schuilen . Hij liep geen meter goed en trok zich weg aan alle kanten . Een proef van 70 punten was dus het barslechte resultaat .

zand vaar rudi 2016

In de kegels was zijn humeur nog niet beter en 3 ballen + tijd leverde een 3e plaats . Onderkoeld en met bevroren handen keerden we naar de vrachtwagen . Nadien een tas warme soep en snel naar huis . Kortom een dag om vlug te vergeten .