Dutch English French German

mar 1 Aywalle 2016

In Aywalle zorgden we voor een goede ' come back' in onze nieuwe reeks ....Het was de eerste volledige wedstrijd van dit seizoen en er was geen tussentijdse training meer sinds Bornem .  Toen we aankwamen zaten we meteen vast en zelfs 2 tractors bleken niet te volstaan .Het was wachten op een bulldozer met rupsbanden om ons op een goede  plaats te trekken .Veel verloren tijd dus en weinig verkenning op vijdag . Het terrrein voor deze wedstrijd lag er loodzwaar bij ,het leek wel alsof we in boetseerklei moesten rijden voor de dressuur . Daarbij was men ook nog 20 minuten achter op de voorziene starttijd aangezien ze niet over de juiste protocols beschikten ( en wij maar timen om niet te lang in te rijden omdat het zwaar lag !! ) .Toch liep de proef stukken beter dan de week voordien ook al moest Justin trekken en sleuren om in beweging te blijven . Met  60 punten waren we dus best tevreden . In de vaardigheid liep het kort na de start fout want de slijk aan onze wielen vloog er af en knalde onderaan tegen de koets wat een reactie veroorzaakte bij Justin met 3 balletjes als gevolg . Daarna liep hij als een treintje in galop overal netjes en wendbaar door en dit bracht ons op de 2e plaats in de tussenstand .

mar Aywalle 2016

Daags nadien in de marathon verliepen de eerste hindernissen verwarrend omdat ik nog niet in het wedstrijdritme was  . Ik moest na 11 maanden terug wennen + pony testen + nieuwe koets testen,  waardoor ik miste in het parcour wat heel wat tijd koste . Gelukkig hield mijn interim groom Cindy mij op het juiste pad en deed knap werk ook al  had ze haar handen vol . De laatse 3 hindrnissen gingen super goed en kwam ik op dreef . Ook Justin liep super wendbaar en goed overal tussendoor en hield vol op karakter . Zo kon ik stand houden in het klassement met een 2e plaats als eindresultaat .

aywalle zicht

De organisatie in Aywalle zorgde voor een prachtige wedstrijd in moeilijke omstandigheden .Deze locatie heeft een niet te evenaren sfeer en alles staat kort bij elkaar . Het kan zeker uitgroeien tot een van de mooiste wedstrijden in ons land .Chapeau voor Andre en zijn team .

Plan je Route

Geef Uw gegevens in en plan je route



Adres

logo med oog

Kruiskesbos 21
1861 Meise -
België