Afdrukken
Hits: 828

DRES 1 RUDIn Bornem ging het buitenseizoen van start .....

DRES 1 RUD

In Bornem ging het buitenseizoen van start ..... Het was een spanned weekend in Bornem op onze thuiswedstrijd want voor zowel Melissa als mezelf was het ons debuut . Voor haar de eerste nationale wedstrijd en voor mezelf de officiele start bij de enkeslpan pony reeks na mijn ongeval .Mellisa mocht als eerste met Clever in de dressuur . De proef verliep vlot en de zenuwen bleven onder controle . Op wat schoonheidsfoutjes na reed ze goed en behaalde 62 punten .

DRES MEL

Meteen daarna volgde de vaardigheid en ook daar ging het goed . Ze was binnen de tijd maar reed 2 balletjes . Toch een prima resultaat en alles goed voor een 3e plaats wat als nieuwkomer een knap resuultaat is .

VAAR MEL

Bij mij ging het moeizaam in de dressur met Justin . Hoe maakte zich druk en ook de conditie staat nog lang niet op peil . Een proef met heel wat fouten was goed voor 64 punten . In de vaardigheid ging het zeer vlot en daar bleef ik foutloos binnen de tijd  .

VAAR 2 RUD

Meteen was dit ook een eerste test van mijn nieuwe combi koets . Deze liep super en zeer confortabel met een grote stabiliteit . Dit combi concept ( combinatie van marathon en dressuurwagen) had ikzelf ontworpen en is uitgevoerd door De Laat . De wagen is echt een parel om mee te rijden en bespaart ruimte in transport en de spaarpot .