Dutch English French German

inrijden Bornem 2015In Bornem loopt het debuut van Bo fout .....

inrijden Bornem 2015In Bornem loopt het debuut van Bo fout ...... Op zondag waren we aanwezig in Bornem op onze eigen wedstrijd  . Met nieuwkomer Bo in het span was dit een goede test voor zijn eerste CAN** wedstrijd . Het was een schrale koude dag om het seizoen van start te gaan 

DE DRESSUUR :

Bij het inkomen van de piste schrok het span van de ringmeester die mijn goorm haar jas kwam ophalen . Dat was dus een foute timing .
Dit was meteen een valse noot bij de aanvang van de proef .Voor de rest liep het zoals verwacht want voor Bo was alles nieuw en is het logisch dat hij kijkerig was en niet echt bij zijn werk bleek te zijn  .Met een resultaat van 64 punten bleef alles binnen de perken .

kegels bornem 2015

DE VAARDIGHEID :

Ook in de vaardigheid liepen beide pony's behoorlijk gespannen en keek Bo aandachtig in het rond . In dit vrij technisch parcours was er heel wat draai- en stuurwerk . Na poort 14 hield Bo het voor bekeken want hij had na een paar voltes genoeg van de dissel die tegen zijn linkerachterbeen duwde . Hij kwam volledig in verzet en panikeerde op het pijnlijke contact . Hij probeerde te slaan als reactie op de pijn en ging op de dissel hangen . Dit noodzaakte mij om te stoppen en hem te kalmeren . Om verdere problemen te vermijden ben ik gestopt met opgave als gevolg maar het had geen zin om verdere risico's te zoeken .

 

CONCLUSIE :

Alles is goed afgelopen en door de dissel te verhogen en zachter te maken kan dit voorval normaal gezien in de toekomst worden vermeden .
Er resten nu enkele weken de tijd om dit op te lossen en verder te trainen . Normaal zou het dus tegen Zandhoven moeten opgeslost zijn en intussen zullen de nodige testen dit al uitwijzen .

 

 

Plan je Route

Geef Uw gegevens in en plan je routeAdres

logo med oog

Kruiskesbos 21
1861 Meise -
België