Dutch English French German

melsele melissa 2015Op de indoor LRV in Melsele had Melissa pech .....

melsele rudi 2015Op de LRV indoor in Melsele had Melissa pech ....Samen met Clever en Justin verschenen we 2 x enkelspan aan de start  . In de mooie piste stond  een pittig technisch parcours op ons te wachten . Zeker de 2e hindernis was krap en vroeg heel wat stuurwerk .In de voormiddag ging ik als eerste van start met Justin .Hij was goed los en wendbaar en de eerste ronde liepen we foutloos binnen de tijd . Ook in ronde 2 liep hij uitstekend en wendbaar .Stuurvast liepen we overal netjes tussen maar een klein tikje tegen de hindernis zorgde er toch voor dat enkele seconden later een bal viel . De tijd was echter scherp en ik stond tot op het  allerlaaste moment op de eerste plaats . Katrien reed nadien met haar tweede pony in dezelfde reeks 1 seconde sneller .  Met de extra kennis van het parcours kan je uiteraard beter scoren en zo kwam ze eerste plaats .

melsele melissa 2015

Kort voor de middag  vertrok  Melissa met Clever zonder enig problemen door de start voor haar eerste ronde . De eerste hindernis nam ze in een goed tempo alsook de daarop  volgende kegels . In de 2e moeilijke technische hindernis maakte ze heel even een kleine stuurfout en bij het herstellen moest ze naar rechts , doch ze  raakte daarbij het obstakel . Dit ging tegen de vlakte en de bel ging om deze opnieuw herop te bouwen . Tijd om wat bij te praten en de concentratie terug op scherp te stellen . Beheerst ging ze weer van start na de bel en herpakte zich volledig .Een kwartiertje later was ze ook klaar en vastberaden voor haar 2e ronde . Clever stak een tandje bij en ook Melissa liet zich niet meer vangen in de technische hindernis  . Ze nam Clever tijdig terug en reed feillloos tot aan de eindstreep . Ondanks de pech behaalde ze toch nog een 7e plaats in  het classement . Alle begin is moeilijk en deze ervaringen en onverwachte gebeurtenissen zijn de basis tot succes  . Dat succes staat zeker en vast op het lijstje van de toekomst  .We beleefden alvast een spannend weekend  . En nu richten we alle aandacht op het examen van haar menbrevet . We duimen alvast .
Bekijk HIER alvast de video van de indoor . Speciale dank aan Maarten Cornelis van C-PHOTOGRAPHY voor de mooie foto's en videoopnames .

 


Plan je Route

Geef Uw gegevens in en plan je routeAdres

logo med oog

Kruiskesbos 21
1861 Meise -
België