Dutch English French German

DSC 0291Recent konden we ons team versterken met 3 talentvolle ruiters/amazones .
We overlopen even onze toppers en hun achtergrond  .

 

De eerste nieuwkomer was er WARD GOOSSENS .

Ward 1Deze jonge talentvolle ruiter is al jaren actief en wist al zeer goed om te gaan met jonge en onervaren ponys . Met zijn rustige houding brengt hij op de juiste mannier het vertrouwen over op onze jonge ponys . Hij kiest voor afwisseling en schuwt geen enkel type . De paardensport zit in zijn genen want ook zijn ouders zijn al 10 tallen jaren begaan met paarden en de sport en waren vroeger actief in de dressuur .

 

Nadien mochten we de zussen LARISSA en MELISSA RANSQUIN verwelkomen .

DSC 0291

Ook deze amazones zijn al heel wat jaren actief en reden van kindsbeen af onder het zadel . Al snel mochten ze in de maneges waar ze hun pony stalden de andere meer avontuurlijke types uit de stal halen .

LARISSA de oudste van beide zussen kiest meestal voor haar vaste pony Bo . Zij geeft de voorkeur aan regelmaat en brengt zo Bo de nodige extra oefeningen en ervaring bij .

Larissa

MELISSA is meer het avontuurlijke type en haalt graag de frisse jongens uit de stal . Af en toe wat actie hoort er bij voor haar . Zij had ook interesse in de mensport en is ondertussen ook hier aan het bijscholen en plant haar eerste indoor in februari 2015 .

Melissa

Onze ponys weten waar ze aan toe zijn , want door de grote motivatie van onze nieuwkomers staat er nu meer winterwerking op hun agenda . We danken alvast onze nieuwe teamgenoten voor hun komst . Samen gaan we voor een goede score in 2015 .
Ook Zorro is duidelijk in zijn nopjes met de vele nieuwe vriendjes .

Zorro

 

 

 

Plan je Route

Geef Uw gegevens in en plan je route



Adres

logo med oog

Kruiskesbos 21
1861 Meise -
België