Dutch English French German

toeristen saumur 2017

We keken uit naar onze expeditie naar Saumur de voorbije week . Het was de gelegenheid om te checken of onze nieuwe mainier van trainen resultaat op bracht . Op woensdag stond na de vetcheck reeds dressuur op het programma . Bij de opwarming liep Clever ontspannen . Tijdens de proef zelf bleek hij echter wat te lang en op de voorhand te lopen . Dit blijkt ondanks onze inspanningen toch een probleem te blijven . Dan nog 2 maal verkeerde galop en de punten kelderden tot 66 strafpunten . Geen goede start dus van deze wedstrijd .

rudi mar saumur 2017

Op zaterdag was het tijd voor de marathon . Deze zag er goed uit voor ons en we zouden hier normaal wat punten moeten kunnen  ophalen . Dit liep echter ook niet zoals het zou moeten want Clever had dijdelijk te weinig POWER , een probleem dat zich al enkele dagen voordeed . Spijtig want normaal is dit voor hem een goed onderdeel waar hij kan scoren .

rudi vaar 2 saumur 2017

Op zondag dan maar door naar de kegels .Bij het inrijden had hij er duidelijk geen zin in . De besturing liep fout want hij had geen goede aanleuning . Na wat wijzigingen was het beter maar niet optimaal . We moesten zo de ring in dus duimen maar . Na de start liep het al onmiddelijk fout in kegelpoort 2 die hij omver ramde . Dat beloofde dus voor de rest . Toch herpakte hij zich goed en met een moeilijke bestuurbaarheid liep hij verder foutloos door de kegels . Een foutief aanrijden van poort 15 koste ons echter nog wat tijd met 5 strafseconden . Al bij al konden we de wedstrijd in schoonheid eindigen met een 10e plaats in de kegels . Ons eindresultaat was een 14e plaats in het klassement wat uiteraard onvoldoende is . Nu wachten op het verdict van de veearts voor we verder naar Chablis kunnen want dat is al binnen 2 weken .

 

 

Plan je Route

Geef Uw gegevens in en plan je route



Adres

logo med oog

Kruiskesbos 21
1861 Meise -
België