Dutch English French German

Elsegem dres 2016 mini

 De voorbereidingen waren al niet optimaal want door de oververhitting van Clever in Le Pin was hij nog in herstelfase . Daardoor was dressuurtraining niet mogelijk met uitzondering van de 2 laatste dagen voor het vertrek . Bovendien werd ons team net voor het vetrek ontwricht door een valpartij van de mama van Cathy met een heupfractuur en operatie tot gevolg . Daardoor was Cathy genoodzaakt om thuis te blijven . Een zorgeloos vertrek ziet er anders uit maar we besloten toch om te gaan , mede omdat de veearts het licht op groen had gezet voor Clever . Ook aangenaam nieuws was dat Charlotte present was . De dressuur liep alles behalve goed , maar dat was op zich geen verassing door de magere voorbereiding . Met 62 strafpunten was een podiumplaats al niet voor de hand liggend .

Elsegem vaar 2016 mini

We stroomden door naar de vaardigheid met een hoge moeilijkheidsgraad en veel tijdsoverschrijdingen en balletjes . Aangezien we niets te verliezen hadden gooiden we de beuk er in . We trokken alle registers open en Clever had er zin in . Met de beste tijd van de dag klokten we af binnen de tijd en met 2 balletjes , goed voor een 2e plaats . Dan toch nog kans voor een podiumplaats .

Elsegem mar 2016 mini

 Voor de marathon beslisten we om alles op alles te zetten mits Clever er zin in had . En ja hoor hij gooide zich in de strijd als een woeste leeuw en had er echt zin in . We klokten de ene na de andere hindernis af op beste tijden tot ........ de menner miste in het parcour en een fout diende te herstellen . Dit leverde 20 strafpunten en ik kon mezelf wel tegen de kop slaan . Na enige twijfel van mezelf besliste ik op aanraden van Charlotte toch uit te rijden . Finaal eindigden we als 7e van de 9 deelnemers . Deze flater valt niet goed te praaten maar bevestigde dat ik er toch niet helemaal met mijn gedachten bij was . Alle ingrediënten waren aanwezig maar ik kon er geen kant en klaar gerecht van maken . Het goede nieuws was echter dat Clever terug in conditie was , want zonder deze strafpunten wonnen we de marathon en was dit meteen ook de beste van alle deelnemers. Ook de waterbak troffee ging aan onze neus voorbij met 20 hondersten van een seconde . We kruisen alvast de vingers dat volgend seizoen kan doorgaaan met wat minder obstakels op onze weg .

Elsegem mar 2 2016 mini

Plan je Route

Geef Uw gegevens in en plan je route



Adres

logo med oog

Kruiskesbos 21
1861 Meise -
België