Dutch English French German

mar saumur 2016

We wisten dat het een zware dobber was om van Durbuy meteen naar Saumur te gaan . Toch heeft Justin de test meer dan goed doorstaan . In de dressuur wou het echter niet lukken en alles ging fout . Drie slechte onderdelen ( stap , foute galop en achteruit gaan ) kelderden ongenadig de punten en leverde een score van 70 , meteen de laatste plaats  . Dat was een echte tegenvaller want internationaal heb ik dit nog nooit gereden , maar niets aan te doen.Omdat we toch geen podium meer konden halen besloten we om de marathon vlotjes af te handelen zonder risico , gewoon als goede ervaring voor de pony . Dat ging zoals voorzien en we schoven een plaats naar voren .

check saumur 2016

Nadien volgde een vaardigheid met krappe tijd en veel stuurwerk . Na de start liep Justin super en stuurde ongelofelijk goed . Ook zijn tempo was krachtig en er was geen enkel overblijfsel van de marathon te merken . Van de 4 ballen die vielen waren er 3 op mijn rekening . Ik moet dringend met die koets trainen want het zijn altijd van die schampertjes die mij nekken . Dat heeft ook te maken met het feit dat ik korter draai dan anderen om meters te winnen , maar blijkbaar net altijd en beetje fout inschat . Al bij al 4 secondjes over tijd en 4 ballen . Toch leverde dit onderdeel weer een extra plaats op wat ons finaal op 5 bracht in de eindstand .

Ook al viel het bij aanvang tegen toch gingen we naar huis met een goed gevoel . Het is duidelijk dat deze pony veel in zijn mars heeft ook al was dit niet onmiddelijk te zien in het klassement . Het feit dat andere deelnemers ons kwamen zeggen dat hij zeer goed oogde in de vaardigheid bevestigd dat . We blijven verder werken zoals we bezig zijn en hopelijk valt het in Chablis allemaal een beetje in zijn juiste plooi .

Super veel dank aan mijn groom Cindy en sjoeter Cathy voor de catering , want zonder hun grote bijdrage kan deze expeditie niet .

groom saumurafwas saumur

 

 


 

 

Plan je Route

Geef Uw gegevens in en plan je route



Adres

logo med oog

Kruiskesbos 21
1861 Meise -
België